Nikki fotar alla minnen :)

Min käre vän nikki smygfotar hela tiden! Haha men om hon inte gjorde det skulle inte alla våra minnen bli "dokumenterade". Här är lite bilder hon har tagit med mobilen eller sin nikon D60. www.nicolea.devote.se



Omklädningsrum h&m, nyligen


Smygfotat för nån månad sen?

Månad sen, nikki´s place^^


-

Mer än ett år sedan första gången jag och nikki "lekte" x) <3

Det finns en till bild på mig när jag ser ut som kaviar killen haha men den lägger jag inte ut! xD

Nu ska jag fortsätta kolla på "rocksystrar"- ELLEN


igår

Igår mötte jag tove i stan vid tolvtiden. Vi shoppade lite tove köpte ett par  assnygga solglasögon och ett hårband(bilden under). Själv köpte jag en kjol, hårklämmor och en tröja. När vi hade shoppat "klart" åkte vi till gamla stan och satte oss på fiket café monieur? Jag kunde inte uttala namnet i vilket fall som helst fast jag försökte. Idag ska jag träffa kära nikki vi hon ska köpa lite grejer och sedan ska vi på förhandvisningen "Borta bäst hemma värst". Så det kommer bli trevligt!

 
Kjolen jag köpte                                    Tove och hennes balla hårband :D


Nu ska jag fixa lite lunch till mina syskon..
Ha en bra dag //ELLEN


En kväll på mammas jobb

Kvällen tillbringades på mammas jobb. Det var lite trevligt, fast jag har ätit så mycket gott så jag mår illa x) Jag försökte få lite plugg gjort samtidigt men det var tråkigt så jag tog en massa bilder istället XD


Bara för att jag bjuder på den!

Godnatt, ELLEN

nytt utseende

Nu får bloggen ett nytt utseénde Elsa håller på och fixar med den. Kommer bli snyggt :) 
kommer inte kunna blogga idag tyvärr, så ni får mer av mig imorrn.

Ha eb bra dag, ELLEN

Banan och apelsinjuice.

Hej nu gick min syster efter en lång diskusion och la sig. Funderar på att kolla lite på oscarsgalan i natt, fast det är nog ganska tråkigt ändå? Vi får se hur länge jag orkar stanna uppe. Dagen har jag typ inte gjort någoting, det är ganska skönt äve fast det är mycket plugg på gång och jag inte kommer hinna med någotting! AImorgon får jag gå upp tidigt och bli klar med No:n. Det är morgondagens planer plugg.

Nu ska jag dricka lite apelsinjuice och käka en banan och kolla på film.
Lägger in dagens låt,outfit och grej.

Goodnatt folket
-Ellen-

Lindex



1.                                                                                                         2.  

3.4.

Alla väskor är från lindex. Jag var där inne för några dagar sedan, jag upptäckte att de har en del snygga väskor.

nr. 1 är grymt ball funderar på att köpa.
nr.2 oxå ball fransar e coolt :P
nr.3 jag tycker den r mycket orginell alltså vem som helst skulle kunna ha den.
nr.4 Tantig? Men ändå ball enligt mig, inget jag skulle köpa men jag tror visa personer med en cool stil. Eller en tant :)?

Jag har skrivit en mening på min so känns ju bra men ska ta och sudda den. Jag tog ett bad istället för att plugga, jag gör allt för att slippa...
Önska mig lycka tiill nästa söndag då jag kommer att ha panik!
Martina kommer inte skriva i bloggen den här veckan så att alla vet så nu kommer en massa "Ellen" -inlägg.

//ELLEN

ångest.

Nu börjar paniken krylla i kroppen.  varför är jag så osmart och har inte börjat med so:n? Jag är så körd, så jävla körd. Är det någon där ute som kan hjälpa mig?

-Time is running out -

plugg.

Kom hem för en timme sen från gudtjänsten. Det var jätte tråkigt och varade i en och en halv timme... Iaf nu måste jag ta till mig allt plugg jag har skjutit upp inte bra. Så nu ska jag plugga hela lovet låter roligt va? Jag har inte börjat med något heller det känns toppen, jag ska alltid göra allt i sista minuten.

Det jag har framför mig:
So- skriva en essä (ca: 3 sidor?) om 1800- talet och fördjupa mig inom samhället tror jag.
No- Produkt analys med ca: 100 frågor? -.-
Matte- plugga inför provet.
Spanska- glosor.
OCH självklart det jag absolut inte skulle ha skjutit upp..
IDROTT/ HKK  jag skulle ha skrivit in matdagbok och träningsdagbok för varje dag i en vecka sen skulle jag förändra min kost och lala. Så nu under den här veckan måste jag göra den detaljerad.. Skit irriterad på mig själv nu.

Hoppas jag hinner åka till min mormor och morfar så kanske de kan hjälpa mig med allt detta. Att det pushar på mig för nu vill jag bara slänga allt som har med skolan och göra. Och bara skita i konsekvenserna, skiter i betygen bara få vara ansvarslös. Det skulle jag önska att jag kunde göra men jag är för feg inför konsekvenserna.

Jag får se om jag lyckas plugga hela dagen och bli klar med so:n? Nej inte klar men nästan kanske.
So skit, ja jag plugar på golvet eftersom jag inte orkar städa mitt skrivbord!

Hoppas att det inte bara jag som är sent ute x)?
//ELLEN


CupCakes <3

CupCakes :D
jag har sutit och skrivit ner ett recept på hur man gör cupcakes och det är inte alls svårt fast väldigt många ingredienser. ja så jag tror nog att jag kommer göra massa cupcakes :). kolla bilderna jag hittade de är så söta måste köpa massa olika strössel :) så blir det fint!.

kram xx

Gemma Ward

Hej :)
har kollat runt lite på google.se för ellen sa att hon satt och gjorde det och jag har tråkigt så ja :P men i alla fall. skrev in lite olika saker och skrev i VOGUE och så kom gemma ward bilder upp som model på framsidan av vogue hon är så himla så en av bilderna gör så jag vill ha så kort hårXD ska visa.

kram xx

Hej :D

Hej :)
idag har jag varit i stan med syrran och köpte lite saker så ja ska visa lite bilder, jag köpte ett par jeans från monki för 40 kr det var väldigt bra pris XD. och en tröja från monki också, sen köpte jag ett nagellack från hm och en sån där brun utan sol wipe sak :P jaja här är bild på jeansen och tröjan.

kram xx

tjena mittbena

Hejsan! :D Har försökt att skriva lite inlägg men jag och Martina har vart extremt dåliga på det!

Jag och min kära mamma var och shoppade lite idag det blev en: skinnjacka (fejk), stentvättade jeans, och en blå fin jacka. När jag kom hem började jag se min fula utväxt och mitt hår såg helt risigt ut. Jag hatar mitt hår just nu och jag kände för en förendring. Därför hedan efter blir det mittbena jag kör på! Jag har alltid haft mitbena ända tills jag tröttnade på den och ändrade benan till sneden. Men nu har jag tröttnat på den så tjena mittbena!

mittbenan vart inte helt rak men ni får se bättre bilder fram över :)

Jag använder en gammal skit dålig mascara just nu för min nya har försvunnit + min eyeliner :(. Det kankse är dags att börja städa. Det ser ut som ett bombnedslag. Sen har jag extremt mycket pluggande framför mig.  
imorgon ska jag gå på gudtjänst måste gå 5 gånger till inna typ maj? Annars får jag inte bli konfirmerad jobbigt, men jag tycker synd om de som inte ens börjat gå lycka till! xD

Vi ska försöka uppdatera bloggen bättre :), ELLEN


Happy Valentines :)

Hej :)
Glada Alla Hjärtans Dag :) hoppas ni alla kommer ha en jätte bra dag :). hoppas ni gör något kul med pojkevännen eller kompisarna,idag ska jag och tessan åka till stan. om ni inte har någonting att göra idag så tycker jag att ni ska ta och åka  till stan :P. köp godis till er sjävla man blir glad ändå även om man inte har någon :P. skulle bli super glad om jag fick en rose idag men det vet man aldrig maybe :P. jaja det var allt ha en bra dag :)

kram

Fredaggg!!

Hejhej :)
idag var helt okej. på gympan hade vi skridskor brukar inte vara direkt kul men idag var det jätte kul! :P spelade lite hockey med killarna fett kul vi tjejer ägde XD. jaja sen efter skolan åkte jag till stan med kakan och matti och sen träffade ellen :D sen så ja gick vi runt lite och jag köpte ett par shorts! fina fina! i love , om ni har hört talas om de dära vita gubbarna som går runt som ska uppträda i kungsan som går runt i vita kläder de var i alla fall inne på weekday och skrämde mig som fan :S de är fett läskiga :P. ja sen gick jag och ellen och kollade på filmen Bolt! haha XD den var helt okej jag tror jag förväntade mig för mycket men hamster var så klart bäst! som är jag XD och ellen är hunden haha men ja det var allt :P. kan lägga upp en dagens outfit imorgon :).

puss

Bio <3

Bio är så mysigt speciellt nu vintern :) eller snart vår skit samma. Jag Brukar alltid gå mycket på bio runt de här årstiderna, but i like it. I alla fall ska jag och Martina gå och se Bolt på fredag har vi tänkt om det inte bli något annat? Men om ni har sett trailern vet ni att det e typ ett marsvin? Haha så jävla skön, det är iaf martina :)




Yeaaaah :D!


Nu kollar jag på ANTM final ikväll :O!

// ELLEN


Dagens låt :)


Boda Borg

Måndag idag, jag har börjat praoa nu på statoil i två veckor. Prao plus plugg jag måste börja skärpa till mig och göra det jag måste jag skjuter upp på saker hela tiden. Jag är riktigt trött på mig själv.

Igår var jag på Boda Borg med laget. Det var jätteroligt, min grupp var jätte duktiga vi klarade en hel del banor. www.bodaborg.se om ni vill veta vad boda borg är för något! :)  Vi hade inga vuxna med oss dit så vi fick klara oss själva, när vi skulle gå tillbaka till busshållplatsen för att åka hem till stockholm igen. Vi stod och väntade på bussen jätte länge men den kom aldrig. Och vårat tåg skulle åka 18:14 och det tog en halvtimme med bus till järnvägstationen. GAAH. Själv blev jag stressad och tänkte hur fan tar 16 tjejer ifrån stockholm oss från nyköping nu!? Vi går tillbaka till boda borg och han som äger själva boda borg hjälpte oss. Men vi hade oombokningsbara biljetter allihopa för att det skulle billigare. Men som tur var löste sig allt till slut. Men däremot skulle vi få vänta på tåget en timme vid järnvägstationen. Laget tyckte att vi äter på Mcdonalds. Vi ser donken men det är stängt! Vilken Mcdonalds har stängt runt 19 tiden?! Aja damp vi gick till ett annat dyrt ställe och åt. När vi kom på tåget finns det inga platser så man kan sitta tillsammans så vi fick sitta utspridda. Själv satt jag och läste ljudet av ditt hjärta och har nu läst ut den.

Jag längtar till Breaking dawn kommer ut på svenska! <3



Jag och Martina står inte ut med denna "design" längre, nån snäll person som vill hjälpa oss att göra en design? :)

Hoppas inte inlägget vart allt för rörigt?, EELLEEN

Today

Jag vaknade vid 09:20 och jag börjar om tio minuter grattis Ellen... -.-
Jag for upp ur sängen men jag hittar ingeting stressad som man är. Jag kom 20 minuter försent men som tur var deet bild, bryr mig faktiskt inte om jag kommer försent till bilden xD REsten av dagen spenderades med julia vi färgade håret och det var trevligt inhandlade en ny kjol från hm 149 :- Den kommer användas på lördag, berättar mer om de senare. Jo jag färgade håret som sagt vart ingen drastiskt förendring samma färg som jag brukar ha. Julia vart därmot vart en liten rödtott, det vart jättefint!

Det var lite om dagen, ELLEN


Helloooo :D

Hej :)
hoppas ni har haft en underbar dag det har jag XD. jag gjorde bra på mitt SO prov som jag var jätte rädd att jag inte skulle kunna något men det gick bra. imorgon ska jag in till stan efterskolan shoppa shoppa! :P. jag älskar Weekday det har nog blivit min nya favorit affär :). men ja det var nog allt XD.

kramarrr x.

:@

Nu måste jag å ta ut mina aggreasioner känner jag!

Skoladagen var inga problem gick jättebra. Men eftersom jag är Ellen ska de alltid hänta nåt skit. Så efter att jag har tränat fys och är helt slut i kroppen och vill bara hem . Jag är på väg till Pendeltåg stationen har jag en massa tjutande ljud bakom mig. Sen for två brandbilar och en polisbil förbi. Skit samma tänker jag, men ser jag att de svänger in på stationen. Jag började öka takten. Sen när jag kommer fram står en folk massa och en massa avspärningar. Så jag kan inte ta mig till tåget. Eller tågen har förmodligen stannat... så då tänker jag hur fan ska  jag komma hem? Jag tänkte sätta mig på bussen mot gullmarsplan tar typ skitlång tid att komma hem bara typ kanske 2-3 timmar eftersom bussar / tunnelbanan går inte lika ofta, plus att det blir en stor omväg. Så jag sa det till mamma men hon tyckte jag skulle ta en taxi. Yepp en taxi, kostade runt 300 kronor. 300 kronor för att komma hem... Så jag antar att SL får betala ersättning? eftersom jag ska inte behöva betala 300 kronor för att komma hem när jag lika gärna skulle kunna ta pendeltåget. Om de gnäller att det inte var deras fel för deras "störnings moment" kommer jag dampa sönder jag ska ha tillbaka 300 kronor punkt slut ! XD

Nu är jag mycket trött, irriterad,  så godnatt/ ELLEN

RSS 2.0