<3

Det går inte att förklara hur mycket jag älskar den här låten, även inga ord kommer så ger den mig så mycket känslor! Jag får tårar i ögonen vajre gång jag hör den <3


Nu ska jag fortsätta läsa ljudet av ditt hjärta snart läst halva boken e som fängslad helt sjukt!

//Ellen

!

Kissie är så generös! (www.kissies.se )

Eftersom hon lottar ut 2000 kronor på h&m behöver det verkligen :O

TopMan

Hej :)
idag har jag köpte presenter till anna-karin och tessa :) tror nog de kommer bli jätte glada faktiskt. ja jag har kollat runt lite och topman är jätte fina saker om jag var kille skulle jag köpa alla mina kläder där och på weekday har ett tröja för killar från weekday tänker köpa en annan jag gillar där ifrån :). några kille kompis köper sina kläder från topman som jag tycker är väldigt snyggt! men det är väll med smaken att göra. men jag tycker det är så himla snyggt XD. ja det var allt

puss xx

Önskelista /E

Just nu är jag pank? Och det är då man kommer på alla grejer man vill ha, så tänkte göra en liten önskelista :)

Jacka, Veromoda 299:-
skinnjacka,hm 499:-
Väska, DNA 400:-
Brett skärp, Gina tricot 99:-
Pennkjol hm 149:-
Kavaj, ginatricot 399:-
Hårfärg, ca 100:-
Brynplock (salong) ca: 150:-

Visar lite bilder sen datorn hackar såå -.-

ELLEN


gårdagen./E

Hejhej, igår var jag och Martina på I taket lyser stjärnorna. Den var mycket bra jag satt och grät, men jag trodde inte att jag skulle gråt så mycket som jag gjorde! Vi gick runt på stan fikade det var mycket trevligt. Men tjejen som satt brevid mig viskade till sin kompis vad som skulle hända, eftersom hon hade läst boken. Tur att jag oxå gjort det annars skulle jag fan dampat på hon som satt brevid mig. xD Ja sen köpte jag även boken Ljudet av ditt hjärta, ska sitta och läsa den idag!
Imorse var jag på fotbollsträningen gick väl ganska bra. Men efteråt får man höra att vårt lag ska spela i f 18 elit !? Så duktigt är inte jag kommer typ flyga som en vante så nu blir det stenhård träning i vår!
Skolan går lite si och så är mycket nu som måste bli klart innan praon näst nästa vecka ska praoa på statoil skit kul i två veckor ahah..
Bilder och sånt kommer upp mer i "framtiden" har lite dåligt med det. Martina och jag funderar hur vi ska fixa med designen för den vi har nu är jätte tråkig.

Men hej så länge!, ELLEN

yooo :)

Hej :)
ja ellen jag ska skriva :P nu blir det inget om min dag men lite om mode eller ja något jag vill ha ialla fall. jag har en pälsmössa så lixom ni vet som inte har några öron om man kan säga så ialla fall jag vill ha en med och ska visa bild på två de är så himla snygga stora och puffiga :) men jag vet inte riktigt vart jag kommer kunna hitta en och hur mycket de kommer kosta? :S känns lite dyrt :P men vill ha en ialla fall.

okej den andra verkar inte funka men den ser ut precis som den fast svart men typ vit på topparna :P men jag tycker de är supersnygga! måste ha :)
puss och hej

Bellas lullaby

Hejhej dagen har vart helt okej i skolan jobbade faktsikt mycket bra :D. Igår var jag med Julia vi fikade kollade runt i affärer. Och sen provade vi två skitsnygga jackor som vi planerar på att köpa! Om ni ville veta. Imorgon blir  det I taket lyser stjärnorna med Martina ska bli trevligt. Har läst boke för typ 2 år sedan och läser den igen nu. Jag vill egentligen läsa ljudet av ditt hjärta men måste gå och köpa den, kanske imorgon? Älska låten så jävla fin :')<3


Hoppas att Martina skriver ett inlägg snar så jag inte proppar bloggen full med inlägg.

//ELLEN

Heejsan :)

Hejhej välkommen til vår nya blogg. Japp VÅR. Vi heter Ellen och Martina och vi bloggar om de mesta. Martina gillar mer att blogga om mode medan jag bloggar om lite allt möjligt. Så det blir en bra blandning. Just nu ser bloggen väldigt tråkig ut men designen kommer snart förhoppningsvis. Ja vad mer kan man säga till ert välkomnande? Vi går i 8:an och vi är är nära vänner men också kusiner. Men nu ska jag diskutera designen och annat ang. bloggen med Martina. Hoppas ni kommer tillbaka!

//ELLEN

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0