skit söndag -.-

Hello min dag har vart helt misslyckad?

Började med att gå ut med expressen gick skitdåligt.
Sen står man vid älvsjömässan och är parkeringsvakt. Det värsta är att man blir så trött på allt otrevligt folk så man orkar knappt stå och se glad ut när man egentligen fryser och vill bara in!
När man kommer hem somnar man. Hela dagen har försvunnit iväg.
Sedan när man vaknar igen kommer man på att jag måste göra klart hkk/idrott grejen.
Skitbra hittar inte papprena och detta ska vara inlämnat imorrn!

Det här är en dag jag bara vill glömma bort.

Igår kväll kollade jag på tv sen kommer tv programmet; "jag vet vad du gjorde förra lördagen".  Vilket sjukt program haha fast mycket underhållande. När jag såg reklamen för programmet dömde jag det mycket snabbt. Jag tyckte det verkade konstigt och löjligt. Programmet handlar om att en person ska tillbringa en hel dag i trans, och denna person kommer inte ihåg någoting vad som hände. Det är ett program jag kommer följa nu under våren ;).

Imorgon så är det måndag och mycket händer i skolan, inlämning samt uppspel på musiken och jag ska sjunga haha kommer gå åt helvete med andra ord :). Och imorgon ska jag "inviga" mina nya harlembyxorna från ginatricot.


earth hour

Hejsan jag tycker att alla borde släcka ner klockan 20:30 för miljön

Läs mer här:
http://www.earthhour.org/home/
http://www.wwf.se/



// ELLEN

Expressen

helloo :)

Jaha imorse var jag ute med expressen. (ungdomsförsljare på lör-sön morgonar)
Jag hade absolut ingen lust att gå ut i detta slask väder klockan 9:30. När jag går där med mina usla skor som läcker så att jag är blöt ända upp till vristen känns inget kul, när en hund dregglar på en så att byxorna ser inte så fräscha ut. Men det är endå något som gör att jag inte slänger min väska på marken och går hem. Jag möts av generösa människor som ger mig en extra 5 eller tio krona, då känner man sig jätte duktig. Men det jag ännu mer blir gladare av att när någon öppnar dörren och ger mig 100 kronor bara för att visa sin uppskatning. Det är just drf jag älskar mitt jobb alla generösa människor. Det är många som tycker att tidningsjobb är skitjobb.
 Men jag kan säga till er att det är det verkligen inte.
 
Lite osammanhängande text men har inte tid att fixa och trixa. Ska möta Tove om typ lite mer om en timme! ;)

Ha en bra dag folket :D.

Måste bara lägga in en bild på skit snygga skorna som jag kanske ska köpa, bara 198:- HM! :O

/// ELLEN 


;)

Hejsan. JAg har inte skrivit på ett bra tag min data har vart helt konsitg, har antagligen fått ett virus.
 
Kom hem från utveckligsamtal och klippning för ett tag sedan det var väl okej. Men min klippning är jag inte ett dugg nöjd med :(! Det enda positiva att allt det slitna är borta. Men det växer tillbaka snart hoppas jag.
Sen fick jag en jätte rolig nyhet i skolan jag vart så glad, jag kommer bli en utav de nästa elevstödjarna på skolan nästa år. 
Jag kom ihåg när jag gick i mellanstadiet och lucia var något jag ville vara och var så inställd på det. Men de vart inte jag som blev lucia då vart man lite ledsen men det gick över. Men under det här året har jag tänkt på vad kul om man skulle bli nästa elevstödjare men det var något jag aldrig trodde att just jag skulle bli. Åh så glad :')

Veckan har gått så segt trodde det aldrig skulle vara helg. Idag händer inget speciellt, imorrn lördag ska jag vara med prutt tove :D Sööndag plugg dag som vanligt då -.-

Här får ni en bild på min fula frisyr enjoy ;)!


Ha det bra skriver snart :), ELLEN

Peaches Geldof

Hej :)
jag är glad idag det är redan torsdag kväll och jag har inga läxor eller prov imorgon :) min kompis tessan ska klippa sig imorgon kommer bli jätte snyggt som hon har sagt hon vill ha det :). själv vill jag också klippa mig så jag kollade runt lite och hittade en bild på peaches jag har haft min frisyr liknanade förut men jag vill klippa mig så igen. vad tycks?

kram Martina xo.

Robert Pattinson <3


i love this picture :)
Martina xo.

Solisar ;)

Hej :)
kollat runt på hemsidor hittat snygga solisar har ett par i rött men vill köpa antingen i någon av de här solisar alla är från bikbok kostar 99kr tycker jag var ett bra pris.

                                                   

kram Martina xo.

Stan :)

Hej :) idag har varit helt okej dagen gick jätte snabbt tycker jag :P. efter skolan åkte jag in till stan med tessan och nicole :) köpte ingenting jag tänkte köpa men jag köpte ett par solisar :). vi var inne på topshop också och jag hittade världens finnaste jacka! i love it :P men den var lite dyr men jag tänkte fråga om jag kunde betala hälften och mamma hälften :). ja det var allt hoppas alla har en trevligt fredags kväll! :)

den var jätte fin tycker jag :) med lite fransar och allt XD.
kram Martina xo.

Ett par byxor

Idag hade jag på mig mina chinos (med högmidja). Sen när jag kommer till skolan så får jag blickar visa säger men gud vilka fina byxor vart har du köpt dem?. Det är uppskattande och trevligt. Men det jag stör mig mycket på att vissa personer måste alltid anmärka och klaga vad man har på sig. Jag stod och "försvarade" mina byxor idag och hur löjligt låter inte det? Jag måste stå och försvara någoting jag trivs med och tycker är snyggt. Haha och det är rätt sorgligt hur de personerna som måste ha något att alltid klaga på. Vad vill ni med ert klagande att jag ska sluta använda dem? Om det hade vart för några år sedan hade ni lyckats, jag skulle aldrig ha använt mina byxor igen isf ett fåtal gånger.

Jag har alltid brytt mig hur folk ser på mig och vill inte sticka ut från mängden eftersom det är bekvämt. Men nu när jag vaknar på morgonen sätter på mig det jag känner för, och inte undrar vad folk säger om jag har på mig det här och det här. Jag orkar faktiskt inte med den skiten längre, att anpassa mig efter andra. Så att nu vet alla jag skiter i om du tycker att de är hemska och fula och jag borde slänga dem enligt din åsikt. Du får helt enkelt lida att jag har på mig dem that´s it :)
Jag ska aldrig mer behöva försvara mig vad jag har på mig.

// Ellen


...

Haha jag här väldigt svårt att ska rubriker på inlägg men det får funka tills jag får en bättre "fantasi".

DAgen började med att jag försov mig inte speciellt ovanligt. Kom till skolan i tid, det var ju bra. Efter lunch var det dags för att välja ut det nya elevstödjarna. Alla 8:orna fick information vad elevstödjare gör och sånt. Själv skulle jag vilja bli elevstödjare, man får väl se hoppas iaf. Jahapp egentligen borde jag sätta på mig fotbollskläder och vara på väg till tåget nu. Men nej jag måste plugga, detta är mycket sorgligt. *Skulle hellre viljat åka till älvsjö och tränat.

Imorgon blir det dags att läsa så länge vi båda andas ska köpa den imorgon. Jag undrar vad som änder i boken åhh så nyfiken!

Nää nu måste jag börja med plugget så jag inte skjuter upp det.
Ha en trevlig kväll, ELLEN


Tingeling

Störtskööön xD



;)- Godnight people
förlåt för dålig uppdatering detta är pga mitt so arbete -.-

Fredag :)

Hej :) äntligen är det helg! men jag har inte gjort något speciellt idag hade NO prov men jag tror det gick bra :). när jag kom hem kollade jag på White Chicks :P och sen somnade jag och vaknade vi 9 tiden. har inte sovit så mycket som jag borde men nu har jag sovit ut ordentligen tror jag :P. ja inge mode inlägg direkt men jag ska till Täby centrum imorgon shoppa kan visa det jag har köpte på söndag ska sova över hos tessan imorgon så jag kommer inte blogga. väldigt dålig uppdatering förlåt ska försöka att skriva mer :).

bild från i somras :) kram martina x

=)

Hejhej.

Dålig uppdatering sorry :/
Jag har skit mycket plugg o allt och har därför ingen tid för att göra en bra blogg. Men jag gör mitt bästa. Den största delen av helgen spenderades med martina. Vi hade det roligt.

Nu behöver jag hjälp av er, jag ska köpa en "brun utan sol" från dove. Eftersom de flesta säger att det är den bästa. Ni som har provat den kan väl säga vad ni tycker om den, eller om ni har något annat tips? :) Jag hatar att vara så blek usch.

Har får ni en dagens outfit/ dåligt ljus :/


Stentvättade jeans- Gina tricot
Tröja- Indiska
"tjocktröja"- Gina tricot
Skärp- Glitter
=
Enkel vardags outfit :)

Nu måste jag plugga lite so, ha det bra /ELLEN


!!

Dålig uppdatering av mig (ellen) nu är otroligt stressad över allt och kommer inte på något att skriva skriver senast på söndag!

Donuts :)

Hej :)
jag har bestämt mig för vad jag vill ha för tårta på min födelsedag :P två månader tills dess. jag ska ha en donut tårta det kommer bli jätte gott. jag och tessan har gått ner till willys idag och igår och köpte donuts och kom på ide att ha det som min tårta :).

kram Martina xx

Sarah Jessica Parker

Hej :)
min dag har varit helt okej men stressig vi har ett projekt i grupper om FN och min grupp fick röda korset och vi ska redovisa om det imorgon och vi fick bara 3 lektioner på oss så det var jätte stressigt idag :/ men sen hade jag dans som gjorde mig på bättre humör :) vi fick vår sista tredje låt som vi ska dansa till papparazi med lady gaga :) den är ass bra :D men i alla fall ja så jag kommer ha det lite stressigt imorgon första lektionen har jag redovisning. men snart är det helg :D yaya! då ska jag vara med ellen pellenn :). Ja måste bara säga att sarah jessica parker har så himla fint hår när det är krulligt naturligt men hittade ingen bra bild men hittat två bilder som hennes hår är lite krulligt på :P. min syrra tog hem en ny dvd från sin kompis som hon hade lånat och vi satt och kollade på de om ni ville veta :P :).

kram Martina xx

;)

Idag var skolan helt okej, jag är mest stressad inför matteprovet på fredag. Jag har glömt bort allt under lovet jobbigt men men... Sen på kvällen drog jag till Älvsjö och hade fysträning. Just nu vet jag att man inte kommer att kunna somna inom de närmsta två timmarna så då kan jag lika gärna vara uppe och försöka plugga lite matte.

Juste ni kanske har märkt att desingen är klar den är gjord av Elsa (www.elshas.blogg.se)  Tack så mycket.

Dagens låt: Supermasive black hole- muse



Godnatt folket
ps. martina is back :D <3

Ashley simpson <3 Pete wentz

Hej :)
är hemma från åre eller jag kom hem igår... ja det var jätte kul i alla fall :) första dagen i skolan jobbigt var jätte trött vaknade halv 8 och skulle gå hemifrån kl 8 :S stressad men jag klarade mig kom 5 minuter sent :P. Ashley simpson och Pete wentz är världens gulligaste par :) dem är så söta hon får mig att ville färga håret rött jag skulle göra det förut men har färgat mitt hår så mycket så jag gör det om ett tag :P han är snygg älskar hans klädstil! :)
. det var allt jag ville säga

kram martina xx

tintin


Haha Martina jag saknar ju dig :( <3


RSS 2.0