mkt kort inlägg

Nu sitter jag här i skolan när alla har slutat sitter jag kvar här eftersom jag har ett möte snart. :) Ikväll ska jag baka till trångsundsskolans kväll och städa mitt rum förhoppningsvis! Skolan har väl vart helt okej inget speciellt har hänt förutom att  många är sjuka och min lilla jull-bull :(<3

Imorgon är de spanska prov vilket jag fruktar och hoppas det kommer gå bra.. Det händer faktiskt inte mycket i min vardag just nu, så jag har inte så mycket att berätta XD

Förlåt för alla extremt tråkiga inlägg XD // ellen

Orientering

Hejhej !
 IDag hade vi orientering, jag körde då med bloondie Hanna. Hon är väldigt duktig på att läsa kartor! Iaf började allt bra tills vi kom till sankmark vi behöve gå igenom den för att komma till kontrollen. (mina skor satt lösa) Sen när vi börjar gå igenom tappar jag skon men lyckas hålla balansen och sätta på mig skon igen. Sedan tappar jag skon en gång till men jag tappar balansen och sätter i min fot som är "skolös" och jag började tänka på alla äckliga kryp som gömmer sig där usch!!! sedan skriker jag hjälp på hanna för jag når inte min sko men hon bara står och tittar och säger att jag ska öka. Men när hon ser att jag verkligen behöver hjälp så hjälpte hon mig. Där får jag lägga min äckliga blöta strumpa i min ficka.. Jag kan bara säga att jagf suger på orientering och det är hemskt! X'(

Ni får ha en bra dag //Ellen


Outfit

Hej :)
idag har varit jobbigt hade tyska prov gick inte bra tror jag. men jag hade det kul sista lektionen på idrotten haha matti och anna höll en väldigt bra lektion. ja min outfit idag jag ser väldigt sur ut på bilden men jaja :P.

mössa- h&m
kofta- ?
t-shirt- monki
bälte-mammas
kjol- monki
tights- gina tricot
halsband- ?

jusste jag köpte några kakor från david idag också XD vi samlar in pengar till klass kassan och några i klassen säljer kakor.
Martina xo.

Nuläget

Hejhej.

Idag har jag vart i skolan och fått ganska mycket gjort iaf.
Efter skolan var de dags för konfrmationssamling det var intressent tycker jag. Jag tycker om våra konfirmationssamingar eftersom jag lär mig väldigt mycket samt ger de mig ett extra försprång i so:n haha  ;)
Snart är jag klar med konfirmationen, lite sorgligt sådär men men x)
Jag har jätte mycket plug som vanligt dåå men jag kan fakiskt inte plugga hemma har skit svårt att koncentrera mig..

Imorgon blir det träning efter skolan, sen ska jag till julia o josse följer med oxå vi ska tjocka med ben&jerrys (eventuellt).

(Jull-bull och jag, för ett tag sedan)

Ha en tre

Mitt Hår

hej :)
har haft mycket i skolan har prov imorgon och massa inlämningar! jätte jobbigt. hade halfstudiedag idag det var skönt för jag brukar sluta kl 16.00 så nu sitter jag och kollar på tv och ska på dans snart.
mitt hår! jag blir sur för jag har viljat ha det rött jätte länge nu men varje gång jag har färgat det 2 gånger men det är inte blivit den färgen jag vill ha jag har valt mer och mer röd färg men det blir bara mörkt det syns lite rött när solen lyser men annars ser det nästan mörkbrunt ut, jag köpa ny färg igen och den här gången kommer det bli skillnad jag vill ha den här färgen!! fett fint :).

jag älskar väskan! bild från lookbook.nu
Martina xo.

kort uppdatering x)

Jaha nu sitter man här och har spanska.. det är skit tråkigt och orkar inte plugga inför prov.
Visade Nathan precis bloggen han tyckte den var jätte fin :D!
Och maja gjorde en fin inbajkad fläta på mig för ett tag sen.

Idag är det fotbolls träning och plugg som gäller

Ha det bra :) // Ellen

HANNAPYTTIPANNA

Hej hej jag är seg på att blogga i knooow :D
I alla fall har jag jätte mycket grejer somm jag har skjutit upp och det är dags att ta tag i det snart..

Efter tråk skola drog jag och Hanna hem till henne. Vi tänkte baka men sedan visa det sig att hennes syster skulle precis börja med det så det gick inte. Sen Kollade vi på Camp rock, och åt hennes syster kladdkaka :D Efter detta var vi på Hannas rum och prova hennes kläder och fick med mig två par tröjor samt örhängen hem :) Det var en riktig trevlig eftermiddag med blondinen :D


SEr hon inte blond ut :D? Såå söööt <3

Imorgon är det skola som vanligt inga speciella lektioner förutom träslöjden, min klocka kommer bli så fin! DEn är som en båge och på bågen kommer klockan vara ;)  (s.k. blommorna ser förjävliga ut men jag är ingen kreativ person direkt (a))Här får ni en bild från förra veckan :


JUSTE;
GLÖM INTE DESPERETE HOUSEWIVES IKVÄLL :O!


Jo sedan har det flesta fått halsfluss efter helgens upptåg vad kan detta bero på, haha? ;) <3

Men nu ska jag göra ingenting ha det gött ;) // ELLEN

Outfit.

Hej :)
har haft en jätte bra första skoldag efter lovet!. haha älskar min klass :P jaja blev inte mina röda shorts idag för det såg kallt ut imorse så det blev chinos :).

chinos från bikbok
halsduk med blommor
grå tröja weekday
svart linne h&m
och svarta strumpor :)

martina xo.

The past cant be changed.

Hej :)
har inte skrivit på typ en vecka :P men har inte haft någonting att skriva om helt enkelt. har varit i paris med ellen det var jätte kul! och sen har jag varit med kompisar och varit i stan och köpte ett par fina vintage shorts från beyondretro kan visa de när jag lägger in en dagens outfit på tisdag tänkte jag ha dom. i alla fall ja och sen har jag varit hos farmor och
farfar och firat påsken det var trevligt hittade mitt påsk ägg på en gång XD. har kollat på lookbook.nu och hittat massor av olika ideer till outfits jätte fina kläder och får massor av inspiration. har färgat håret men det blev inte direkt någon skillnad tänker färga det ännu rödare nu!. ja så har det inte hänt så mycket mer har 3 prov denna vecka wohoo! kul va?. jaja ska inte skriva om skolan för det är tråkigt. hoppas ni har alla haft ett bra påsklov det är bara 8 veckor och 3 dar kvar till sommar lovet! ;).

ellens favorit bild från paris!  paris paris bonjour! haha XD

puss och kram Martina.

"inlines" eller rullskridskor?

Jo igår fick jag ett par nya inlines eller rullskridskor vad säger man egentligen? Iaf de är jättefina och jag åkte hela dagen igår hos mormor och morfar sjukt rooligt :D . Kommer väl vara en sysselsättning framöver. Det är skit jobbigt att på våran gata har det inte sopat ordentligt såå man åker ingen bra.


Imorgon blir det väl att plugga hela dagen måste bli klar med
Mina nya blåa leggins från Glitter som jag typ bloggade om för någon dag sedan :).
Martina är fotografen, som även är seg på att bloggaaa... x)

Morgondagens planer är plugga anagligen bli klar med allt jobbigt..

Gooodnatt folket :) //ELLEN



Påskdagen :)

Idag var jag i farsta med min kära mamma, vi kollade runt lite i butiker sedan såg jag ett par snygga skor som jag jättegärna ville ha och min mamma var ju så snäll och köpte dem. SEdan har jag pluggat lite matematik och borde göra klart min Idrott/hkk grejs men orkar inte :)


Skorna är från Din sko och kostar 399:- om ni ville veta :)

Denna fick jag av min mamma imorse eftersom hon hade glömt att ge mig den igår :>

Ha en trevlig kväll folket, ELLEN :)


Sthlm

Idag var jag inne i huvudstaden med Nicole! Det var mycket trevligt försökte få ett sommarjobb fast chefen var inte där sorgligt.. Sommarjobb och sådant ser inte ljust ut just nu, så jag kommer vara pank i sommar.-.- 

Iaf i stan köpte jag lite grejer mer än väntat, ett par leggings (mörkblå), örhängen, ett hårspänne, ett hårband, och något annat :O? 
Jag vart överaskad att det var så varmt idag behövde inte ens ha någon jacka, så skönt! Var det inte förra året det kom snö under påsklovet eller har jag fel :S?


Har ser ni en liten dagens outfit dåå x)

Jeans- GinaTricot
Linne- köpt i paris
Hoodie- HANNAS :D


Denna bild är ju för vacker x)? <3

Nikki´s blogg- nicolea.devote.se besök :)!

GODNIGHT ELLEN

Paris! <3

Jaha då var jag o Martina hemma efter en trevlig weekend i paris!
orkar inte skriva nu :)

(uppe i eiffeltornet)
Mer bilder kommer senare!

Sov gott, ELLEN

I´m free falling..

Hejsann :D
hur mår ni alla? jag mår jätte bra!! är på jätte bra humör hela den här dagen har varit bra förutom SO provet men det gick helt okej men inte mitt bästa men jag orkar inte bry mig för jag är på bra humör :P. hade dans idag det gick okej men jag kommer inte ihåg något av det lägre vi la till på danserna :S jaja lär mig nästa gång. åhh jag vill bara gå ut i den fina solen och gå en prommis men orkar inte :P ny favorite låt lyssnar på hela tiden , Free falling med Tom Petty ass nice låt XD. men ja det var allt

liten bild på mig när jag biter i läppen :P haha
kram xo.

Hos Hanna :)

Martina har typ dött i bloggen verkar det som x)?

Snart far jag och Martina till paris på fredag sköönt att komma ifrån gamla stockholm! Vi kommer ha så sjukt kul och vi kommer inte skriva i bloggen när vi är där så ni vet ;).

Juste min "hemlige beundrare" puss på kommentarererna! (jag vet vem du är) ;)

Nu sitter jag hos världens sötaste hanna :)<3 Hennes mamma kommer snart med mat mums. Vi har lite bråttom ska iväg till så kallad ELLEN möte (ja skit irriterande att det heter ELLEN -.-) Vi ska fika där och snacka om typ tjejproblem hihih kommer bli trevligt :)

Berättar lite mer om PARIS när jag är hemma vid min skit dator!


//ELLEN


RSS 2.0